Spring naar content

Hoofdstuk 7: Got To Get You Into My Life

Zing je dit even mee? En denk je daarbij aan dat fantastische boek dat morgen uitkomt? Het magische verhaal van de Verteller – Got To Get You Into My Life!

Haha, grappig dat dit blog over het hoofdstuk met deze toepasselijke titel samenvalt met de publicatie van mijn boek. Maar over die publicatie ga ik het verder niet hebben. Je bent hier immers omdat je meer wilt lezen over de spannende ontwikkelingen in hoofdstuk 7 van Het magische verhaal van de Verteller: Got To Get You Into My Life.

 

Ondertussen in het boek…

Eli probeert Lucy voor zich te winnen. Heel veel moeite lijkt hem dit niet te kosten, maar het laat hem wel zijn hoofd breken over die belangrijke vraag: hoe kan hij Lucy op een subtiele wijze duidelijk maken dat zij de Verteller is? Hoe zorgt hij ervoor dat zij niet alleen in zijn leven komt, maar vooral… Brin in dat van haar?

Meer ga ik je niet vertellen over hoofdstuk 7, maar ik deel uiteraard wel het echte verhaal van dit Beatlesnummer met je.

Got To Get You Into My Life | HMVVDVWat is het echte verhaal van Got To Get You Into My Life?

Ik ga je even uit een droom helpen: het nummer gaat natuurlijk helemaal niet over vergeten goden en eigenlijk ook niet over nieuwe liefdes. Dit nummer gaat over LSD. Een heel stuk minder romantisch dus.

Maar ongeacht waar het nummer over gaat, heb je er wel eens naar geluisterd? Ik vind het namelijk fenomenaal! In 1966 waren The Beatles allang niet meer dat gitaarbandje dat zes jaar eerder rockte in Liverpool en Hamburg, maar een stel muzikanten die experimenteerden met instrumenten, geluidseffecten en verbluffende arrangementen. De koperblazers in Got To Get You Into My Life blazen je bijna ondersteboven!

Zeg nou zelf, daar wordt je toch meteen door gegrepen? Dit nummer wil je in je leven! Net zoals Eli Lucy in dat van hem probeert te krijgen…


Dit zijn de verhalen van de andere hoofdstuktitels uit Het magische verhaal van de Verteller:

Hoofdstuk 1: She’s Leaving Home

Hoofdstuk 2: Good Day Sunshine

Hoofdstuk 3: I’m Happy Just To Dance With You

Hoofdstuk 4: Lucy In The Sky With Diamonds

Hoofdstuk 5: Do You Want To Know a Secret

Hoofdstuk 6: If I Fell

Hoofdstuk 8: While My Guitar Gently Weeps

Hoofdstuk 9: You Can’t Do That

Hoofdstuk 10: I Don’t Want To Spoil The Party

Hoofdstuk 11: The Inner Light

Hoofdstuk 12: Tomorrow Never Knows

Hoofdstuk 13: Don’t Bother Me

Hoofdstuk 14: You’ve Got To Hide Your Love Away

Hoofdstuk 15: Get Back

Hoofdstuk 16: Run For Your Life


Het magische verhaal van de Verteller is een betoverende roman over lotsbestemming, een mythische god en de muziek van The Beatles.

Te koop als paperback en e-book. Altijd gratis verzending in Nederland!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven