Spring naar content

De VakantieBieb: boeken in je broekzak

VakantieBieb: boeken in je broekzak | HMVVDVWij waren op vakantie. Het was heerlijk relaxed. Veel onderweg, dat wel. Maar dat was eigenlijk extra leuk, want in de auto hadden we voorleesboeken! (Hé Laura, hoe was Cornwall? Geen idee, ik moest de hele tijd voorlezen…) Alles goed en wel dus, totdat er een probleem opdoemde… WE HADDEN ALLE BOEKEN UITGELEZEN!!!

O, o, paniek natuurlijk!

Totdat.. deze supermoeder ineens een geniale ingeving kreeg: de VakantieBieb!

Eerste Hulp Bij Uitgelezen Boeken

Zonder nog een ogenblik te twijfelen, werd de VakantieBieb op mijn telefoon gezet. Opzoeken in de Play Store… downloaden. Shit, geen ruimte vrij. Andere apps eraf flikkeren. Snel, snel, de achterbank begon al wat te morren. Installeren. Registreren. Wachten op de bevestigingsmail… Jaha, we kunnen zo weer voorlezen hoor, ik ben bezig!

En yes! Na enkele zenuwslopende minuten was-ie klaar voor gebruik. VakantieBieb to the rescue!

Gebruik ‘m, die VakantieBieb!

Zoals je snapt, vind ik de VakantieBieb echt een geniale uitvinding. Ken je het niet? Geen zorgen, je kunt deze fantastische app ook zelf proberen. Helemaal gratis; je hoeft er niet eens lid van de bibliotheek voor te zijn. Met de app kun je in juli en augustus e-books lezen op je telefoon of tablet. Dus hup, je hebt nog een halve maand de tijd om heerlijk (voor) te lezen!

Voor vandaag staan er hier uiteraard weer een paar hoofdstukken op het programma. Maar voordat we daar aan beginnen, ga ik eerst even de VakantieBieb nomineren voor de Nobelprijs voor de Vrede…


Het magische verhaal van de Verteller is een betoverende roman over lotsbestemming, een mythische god en de muziek van The Beatles.

Te koop als paperback en e-book. Altijd gratis verzending in Nederland!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven