Spring naar content

De making off van een boekenlegger

Paperback en boekenlegger Het magische verhaal van de Verteller | Het magische verhaalSuperblij ben ik. Ik heb namelijk eindelijk een boekenlegger van Het magische verhaal van de Verteller. Zelf ontworpen en vervolgens laten drukken. En geloof me: dit wilde ik al zo lang! Talloze pogingen heb ik dan ook gedaan om een boekenlegger in elkaar te fröbelen waar ik echt gelukkig van werd. Talloze keren werd dat helemaal niets. Tot ik een paar weken terug ineens een briljante ingeving kreeg…

Een boekenleggerpuzzel

Al mijn eerdere probeersels waren gebaseerd op de cover van Het magische verhaal van de Verteller. Niet zo gek natuurlijk, want die wil je als schrijver graag laten zien. Bovendien ben ik nog altijd hartstikke verliefd op die cover. Dus ik zat maar te schuiven met witte katten, herfstblaadjes, de witte pauw, een sterrenhemel, de titel en de tagline But listen to the colour of your dreams. Steeds opnieuw. Maar mooi dat ik er niet uitkwam.

Dus besloot ik het over een andere boeg te gooien.

Hop, weg met die boekenleggervullende cover. Een hele cover past helemaal niet op zo’n smalle strook papier die een boekenlegger is. Wat ik moest doen, was de nadruk leggen op een aantal belangrijke elementen uit het verhaal!

Nog meer ideeën

Oké, ik geef toe. Vervolgens passeerden heel wat boekenleggers met cocktails, de Fernsehturm en S-Bahnen de revue. Best leuke ideeën hoor, dus misschien gebruik ik die nog wel eens. Je kunt immers nooit te veel boekenleggers hebben, toch? Maar het was nog niet het design dat ik zocht. Ik moest namelijk nog wat verder uitzoomen. Niet alleen Berlijn, maar ook Liverpool en New York. Het magische verhaal van de Verteller is een reis…

Ha! Dat was het! Ik wilde een boekenlegger met ‘paspoortstempels’. En toen ik dat eenmaal bedacht had, was mijn gedroomde boekenlegger zo ontworpen.

Wil jij ook deze boekenlegger van Het magische verhaal van de Verteller?

Inmiddels heb ik een doos vol boekenleggers in huis. Ze liggen naast mij op mijn bureau, zodat ik ernaar kan kijken. Leuk, maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat alleen ik ze kan bewonderen. Ik zou het namelijk geweldig vinden als mijn boekenleggers ook hun weg naar andere boekenwurmen weten te vinden.

Vanaf vandaag vind je de boekenlegger van Het magische verhaal van de Verteller dan ook in de webshop! En koop je hier een paperback? Dan krijg je de boekenlegger er natuurlijk bij cadeau!

Bestel hier jouw boekenlegger van Het magische verhaal van de Verteller.


Het magische verhaal van de Verteller is een betoverende roman over lotsbestemming, een mythische god en de muziek van The Beatles.

Te koop als paperback en e-book. Altijd gratis verzending in Nederland!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven