Spring naar content

Dit is de nieuwe cover van Het magische verhaal van de Verteller!

Al maanden zwijmel ik weg bij die donkerblauwe kaft met sterren. De witte letters die van de cover afspringen. De boom die zijn blaadjes verliest, het meisje daaronder en natuurlijk de twee witte katten die haar van een afstandje gadeslaan. Met bovenaan een witte pauw naast het motto van het boek: But listen to the colour of your dreams.

Al maanden wil ik deze schitterende cover delen. Het is namelijk niet zo maar een cover, het is de cover van de heruitgave van Het magische verhaal van de Verteller! En ik ben er echt een beetje verliefd op…

Tadaaaa, de nieuwe cover!

Wie opgelet heeft, kan zich al een beetje een voorstelling maken van de nieuwe omslag. Ik gebruikte er onder andere elementen van op de homepage van deze site (straks komt de cover daar ook te staan!) en paste mijn Twitter-banner aan. Maar hoe-ie er echt uitziet? Dat zie je nu hier!

Ik ben zo blij met dit ontwerp! Zie ‘m shinen, mijn nieuwe cover van Het magische verhaal van de Verteller:

Spread nieuwe cover Het magische verhaal van de Verteller | HMVVDV

Wat vind jij ervan?!

Uiteraard ben ik heeeeel erg benieuwd naar wat jij ervan vindt, hoewel ik het ook wel eng vind om andere meningen te horen. Maar hej, ik ben een schrijver, dus ik moet er maar tegen kunnen dat anderen iets te zeggen hebben over mijn werk.

Dus: wat vind je van deze cover van Het magische verhaal van de Verteller? Zou je ‘m oppakken als je hem in de winkel ziet liggen? Het is een Young Adult – vind je dat het boek ook deze uitstraling heeft?

En voor de Beatlesfans onder ons: trekt de tagline But listen tot he colour of your dreams je aandacht en heb je meteen zoiets van ‘waaaah, boek, Beatles, moet ik lezen!’? (Ik hoop ’t wel!)

Laat het me weten!


Het magische verhaal van de Verteller is een betoverende roman over lotsbestemming, een mythische god en de muziek van The Beatles.

Te koop als paperback en e-book. Altijd gratis verzending in Nederland!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven