Spring naar content

Het magische verhaal staat in het Hebban Boekbloggers Overzicht 2018! (En dat is superleuk!)

Ei, ei, ei, ik ben zo blij
Want deze website staat in het Hebban Boekbloggers Overzicht 2018
En dat vieren wij!

Van sommige dingen word ik best een beetje vrolijk. Dingen zoals…. Reizen. Biertjes drinken in de zon. Schrijven. Bregje en Merijn (♥). Én lovende woorden over mijn schrijfsels! Want dat is hoe ik de recensie van dit stukje website door de Hebban-redactie gerust mag noemen. Wat een leuke beoordeling! Lees het zelf maar eens…

Recensie Hebban Boekbloggers Overzicht 2018 | HMVVDV

Aanmelden met het angstzweet op de rug

Hebban Boekbloggers Overzicht 2018 | HMVVDVBegin dit jaar kon je je boekenblog aanmelden voor het Hebban Boekbloggers Overzicht van 2018. Dat leek me uiteraard wel wat, maar aan de andere kant was het ook wel een beetje eng. Want er zou kritisch naar het blog gekeken worden. Feedback zou er gegeven worden, zeker wanneer er nog wat te verbeteren viel.

Dus wil je dat wel, want voor hetzelfde geld krijg je een beoordeling als ‘Laura doet een leuke poging, maar haar onderwerpen zijn beresaai en worden gortdroog gebracht. Bovendien rammelt haar website aan alle kanten (hoezo is er geen gelikt archief met thesaurus?) en lijkt het allemaal te veel op een marketingpraatje voor haar boek (waar ook geen ene hond ooit van heeft gehoord). Dus wie wel wat beters met zijn tijd heeft te doen, skipt dit blog.’.

Ja, dat had gekund hè? Maar zoals je kunt lezen, is dat gelukkig niet zo!

100 nieuwe lezers! (In my dreams)

Het is dus hartstikke leuk, zo’n fijne recensie, maar eerlijk gezegd verwacht ik niet dat ik hierdoor meer lezers van mijn blog krijg. Er staan zoveel leuke boekenblogs in het Hebban Boekbloggers Overzicht 2018 – Het magische verhaal is er maar één van de 222. Dus iemand moet ze maar net allemaal door gaan zitten lezen en dan getriggerd worden om de mijne te gaan lezen. Ik zie dat nog niet zo snel gebeuren, maar ik heb graag ongelijk hierin. Dus mocht je hier beland zijn dankzij het Hebban Boekbloggers Overzicht… laat het mij weten!

(En bovendien: het leverde ook nog eens een leuk onderwerp op om over te schrijven, dus wat dat betreft heb ik sowieso al profijt van mijn vermelding in deze lijst.)


Het magische verhaal van de Verteller is een betoverende roman over lotsbestemming, een mythische god en de muziek van The Beatles.

Te koop als paperback en e-book. Altijd gratis verzending in Nederland!

2 reacties

 1. Marieke op 31 mei 2018 om 15:42

  Ik ben op je blog terecht gekomen door de Hebban lijst. Wat mag je trots zijn op die recensie! En je hebt er een nieuwe volger bij 😉

  • Laura Alblas op 1 juni 2018 om 13:55

   Hoi Marieke,

   Wat superleuk om te lezen! Daar word ik echt heel vrolijk van 🙂
   Ik zie dat jij ook een blog hebt, dus daar ga ik snel een kijkje nemen.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven