Spring naar content

Gratis schrijfinspiratie in de trein met het Boekenweekgeschenk

gratis schrijfinspiratie in de trein met het boekenweekgeschenk | HMVVDVEven een open deur intrappen: het is Boekenweek, dus koop een boek (suggestie: Het magische verhaal van de Verteller) en ontvang het Boekenweekgeschenk er gratis bij. Twee boeken voor de prijs van één, wie wil dat nou niet?! En als ik je daarmee nog niet over de streep heb getrokken (hoe kan dat nou?), dan heb ik hier nog een troefkaart die ik graag uitspeel…

Met het Boekenweekgeschenk mag je komende zondag (18 maart) namelijk gratis met de trein reizen! En treinreizen, daar ben ik toevallig dol op. Helemaal als ze gratis zijn, hihi.

Schrijf jij over vijf jaar het Boekenweekgeschenk?

De trein is één van mijn favoriete schrijfplekken. Zeker wanneer ik een bepaald traject al wat beter ken en niet meer de drang heb om van het uitzicht te genieten, gaat er niets boven een (lange) treinreis om heerlijk te kunnen schrijven. Beker koffie erbij, muziek in de oren en pennen maar! Het mag dan ook geen verrassing zijn, dat Het magische verhaal van de Verteller voor het overgrote deel in de trein geschreven is.

Dat betekent trouwens niet dat ik alleen maar op voor mij bekende trajecten met de trein wil reizen. Nee, zeker niet! Er is namelijk niets fijner dan lekker naar buiten koekeloeren, de meest waanzinnige landschappen aan je voorbij zien trekken (ook in Japan, Taiwan en Thailand reisde ik met de trein) en ondertussen jezelf te verliezen in gedachtes over verhaallijnen, complotten en personages. Je hoeft namelijk niet per sé een pen vast te hebben om met schrijven bezig te zijn.

Dus heb je nu ook zin om een dagje in de trein te gaan schrijven? Zorg dan dat je dat Boekenweekgeschenk te pakken krijgt! Wie weet schrijf jij over een aantal jaar wel zélf het Boekenweekgeschenk. En dat allemaal dankzij die dag gratis treinen en de berg schrijfinspiratie die je daarbij opdeed…


Het magische verhaal van de Verteller is een betoverende roman over lotsbestemming, een mythische god en de muziek van The Beatles.

Te koop als paperback en e-book. Altijd gratis verzending in Nederland!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven