Spring naar content

Mijn 15 favoriete nummers van Ringo Starr

Hoera, vandaag staat mijn blog weer in het teken van een verjaardag. De verjaardag van Ringo Starr, want die wordt vandaag 78 jaar. Nou, ik zag ‘m een maand geleden nog over een podium stuiteren en ik kan je vertellen: dat zou je niet zeggen! Die ziet er zo 20 jaar jonger uit! (Dus hopelijk mogen we ook nog minstens 20 jaar lang zijn verjaardag vieren.)

En omdat het dus mijn traditie van dit jaar is, deel ik vandaag mijn 15 favoriete nummers van Ringo Starr!

(Oja, ik heb wel een beetje valsgespeeld door ook voor nummers te kiezen die niet door Ringo zelf zijn geschreven, maar wel helemaal Ringo zijn. Dat mag hè, want het is Ringo. En hij is jarig vandaag!)

Choose Love

Mindfield

One

Postcards from Paradise

Without Understanding

King of Broken Hearts

Octopus’s Garden

What Goes On

Liverpool 8

With a Little Help From My Friends

I’m the Greatest

Photograph

Never Without You

It Don’t Come Easy

Yellow Submarine


Het magische verhaal van de Verteller is een betoverende roman over lotsbestemming, een mythische god en de muziek van The Beatles.

Te koop als paperback en e-book. Altijd gratis verzending in Nederland!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven