Spring naar content

Mijn tv-debuut als schrijver

Mijn tv-debuut als schrijver | Het magische verhaalJa, echt waar. Ik was op tv! En niet omdat ik per ongeluk op de achtergrond door één of ander verslag heen liep, nee. Er kwam een echte filmploeg naar ons huis om mij daar te interviewen over wat ik zo graag doe: schrijven over The Beatles. De aanleiding daarvoor was natuurlijk het Beatlesmagazine waarvoor ik de artikelen schreef én ik heb over mijn boek Het magische verhaal van de Verteller kunnen vertellen. Dus ja heus, ik maakte mijn tv-debuut als schrijver!

Best eng, zo’n tv-debuut als schrijver

Nu moet je weten dat het voor mij een heel grote stap is om zo maar met mijn hoofd op tv te komen. Ik ben immers niet voor niets schrijver geworden. Ik wil mij verstoppen achter stapels volgeschreven schriften. De personages in mijn verhalen zijn mijn beste vrienden. Dialogen voer ik het beste op papier. Dus ineens met een camera op mijn snufferd vragen beantwoorden is op zijn zachts gezegd nogal een uitdaging.

Dus was ik zenuwachtig, die 18de december? JA!
Maar was het leuk? Dubbel JA!

Ik was natuurlijk wel stikzenuwachtig, maar gelukkig ging het over een onderwerp waar ik best wel iets vanaf weet (mijzelf, haha). Wat ook hielp, is dat ik van tevoren met de interviewer kon doorspreken wat hij wilde vragen én dat mij werd verzekerd dat de camera altijd op stop kon en dat ik altijd mijn verhaal opnieuw kon doen als ik niet uit mijn woorden kwam. Maar dat was helemaal niet nodig. En nu ben ik best een beetje trots op mijn schuchtere schrijverspersoontje.

Maar het beste is natuurlijk nog wel, dat het echt een heel leuk filmpje is geworden!

Popcorn klaar? Kijken maar!

Nu wil je ongetwijfeld de video van mijn allereerste schrijversinterview ever zien. En dat kan, natuurlijk. Hij is namelijk IEDER UUR te zien bij Omroep Drimmelen. (Ieder uur, o my god.) Dus met gepaste trots presenteer ik hierbij… mijn tv-debuut als schrijver.


Het magische verhaal van de Verteller is een betoverende roman over lotsbestemming, een mythische god en de muziek van The Beatles.

Te koop als paperback en e-book. Altijd gratis verzending in Nederland!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven