Spring naar content

Ik maakte een Beatlesmagazine – yeah, yeah, yeah!

DCMNT The Beatles beatlesmagazine Laura Alblas | Het magische verhaalJa, het is echt waar: dreams come true. Hoewel ik eerlijk moet zeggen dat ik niet wist dat ik deze droom had, tot ik ‘m in mijn schoot geworpen kreeg. Ik werd namelijk gevraagd om de teksten voor een heus Beatlesmagazine te schrijven! 40 pagina’s magazine om te vullen met verhalen over John, Paul, George en Ringo en hun muziek. En o ja, ik mocht ook de foto’s erbij uitzoeken!

Hoe. Gaaf. Is. Dat?!

Heel erg gaaf, dus. Het schrijven van de artikelen was één groot feest. Vaak ook best een uitdaging, trouwens. Niet omdat ik geen idee had waarover ik moest schrijven, maar juist omdat er zo veel te vertellen valt over The Beatles. En dan zijn 40 pagina’s stiekem nog best weinig…

Maar oké, lang verhaal kort: het Beatlesmagazine is af en het is zooo mooi geworden! Inmiddels heb ik mijn eigen exemplaar in huis en ik vind het echt fantastisch dat ik dit heb mogen maken. Ik zit te glimmen van trots als ik naar het eindresultaat kijk. Tijd dus om dit met heel de wereld te delen!

DCMNT The Beatles

Het Beatlesmagazine is natuurlijk te koop. Niet bij de boekhandel, maar online als DCMNT The Beatles – een gepersonaliseerd themamagazine over de beste band ooit (ja, dat zijn mijn woorden, maar daar is iedereen het toch zeker mee eens?!). Maar let vooral op dat woordje ‘gepersonaliseerd’. De magazines verschijnen namelijk in een genummerde oplage en je naam (of die van degene aan wie je het cadeau doet) wordt op de cover gedrukt. Ook kun je een gepersonaliseerd voorwoord + een eigen foto erin laten opnemen.

Hallo perfect cadeau voor alle Beatlesfans!

Dus wil jij nou ook zo’n geweldig Beatlesmagazine hebben of geven? Bestel ‘m dan snel! 
 

Bestel hier het unieke en gepersonaliseerde DCMNT The Beatles.
 

 


Het magische verhaal van de Verteller is een betoverende roman over lotsbestemming, een mythische god en de muziek van The Beatles.

Te koop als paperback en e-book. Altijd gratis verzending in Nederland!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven