Spring naar content

De 25 Beatlessongs in mijn boek

De 25 Beatlessongs in mijn boekWat leuk, nòg een Beatlesfan op deze site! En jawel, ik heb het wel dergelijk tegen jou – zelfs als je denkt ‘Beatles? Ga toch gauw met je prehistorische boyband. Wat moet ik nou met The Beatles?’. Ik ga daar namelijk verandering in brengen. Door je te hersenspoelen, mwuhahaha!

(Hmm, ben je er nog?)

Goed dat klonk inderdaad wel tamelijk geschift. En dat terwijl ik eigenlijk gewoon een heel leuk idee had. Compleet ongevaarlijk – je hoeft er nog niet eens iets voor te doen en je krijgt er wel heel veel moois voor terug. Te weten…

25 Beatlessongs!

Beatlessongs, daar kun je iets mee!

Zoals je ongetwijfeld al in de gaten had, speelt de muziek van The Beatles een belangrijke rol in Het magische verhaal van de Verteller. Dus in plaats van te kiezen voor de klassiekers onder de hoofdstuktitels (Hoofdstuk 1, Hoofdstuk 2, enzovoorts, enzovoorts) besloot ik het eens heel anders aan te pakken: de hoofdstukken van Het magische verhaal van de Verteller kregen zinnen uit Beatlesnummers mee als titel.

En daar kan ik wel wat mee op dit blog!

Verwacht nou niet meteen iets ingewikkelds. Verre van dat zelfs; ik post hier gewoon af en toe een filmpje van een ‘hoofdstuknummer’. (Ha, heb ik toch nog nummers als hoofdstuk!). Geniet ervan wanneer ze voorbij komen – a splendid time is guaranteed for all!

(En wedden dat je 25 liedjes verder òòk fan bent?!)


Het magische verhaal van de Verteller is een betoverende roman over lotsbestemming, een mythische god en de muziek van The Beatles.

Te koop als paperback en e-book. Altijd gratis verzending in Nederland!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven