Spring naar content

Alle boekfragmenten uit Het magische verhaal van de Verteller (tot nu toe)

Deze hele dag voelt al de hele tijd als een klein cadeautje. Het is namelijk én Wereld Vertel Dag én International Day Of Happiness. Twee mooie onderwerpen die mij vandaag inspireerden tot het verzamelen van alle boekfragmenten van Het magische verhaal van de Verteller. Want er staat inderdaad een (vrij lang) boekfragment op deze website, maar om het boek te promoten op social media heb ik nog wat kortere fragmentjes uitgelicht. En die krijg je vandaag, op deze mooie dag (waarop als klap op de vuurpijl Ringo Starr ook nog eens geridderd is!), netjes geordend gepresenteerd.

Een cadeautje ♥

Dus tadaaa, lees maar lekker mee op Wereld Vertel Dag! Ik hoop dat deze boekfragmenten uit Het magische verhaal van de Verteller een glimlach op je gezicht toveren…

 

Boekfragmenten uit Het magische verhaal van de Verteller 02 | HMVVDV boekfragmenten uit Het magische verhaal van de Verteller 01 | HMVVDV Boekfragmenten uit Het magische verhaal van de Verteller 03 | HMVVDV
Boekfragmenten uit Het magische verhaal van de Verteller 04 | HMVVDV Boekfragmenten uit Het magische verhaal van de Verteller 05 | HMVVDV Boekfragmenten uit Het magische verhaal van de Verteller 06 | HMVVDV
Boekfragmenten uit Het magische verhaal van de Verteller 07 | HMVVDV Boekfragmenten uit Het magische verhaal van de Verteller 08 | HMVVDV Boekfragmenten uit Het magische verhaal van de Verteller 09 | HMVVDV
  Boekfragmenten uit Het magische verhaal van de Verteller 10 | HMVVDV  

 


Het magische verhaal van de Verteller is een betoverende roman over lotsbestemming, een mythische god en de muziek van The Beatles.

Te koop als paperback en e-book. Altijd gratis verzending in Nederland!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven