Spring naar content

Supercool: een notitieboekje met uitwisbare bladzijden! (En jij kunt er ook één winnen!)

MOYU notitieboekje uitwisbare bladzijden | Het magische verhaalIk heb een nieuwe gadget en ik vind het supergaaf! Of mag je iets alleen een gadget noemen wanneer het op stroom werkt? Want dat is niet het geval. Nee, mijn nieuwe gadget is hartstikke old school en tegelijkertijd mega revolutionair. Het is namelijk een notitieboekje.

Oké, ik weet dat je nu meewarig met je hoofd schudt. Een notitieboekje. Hoezo is een notitieboekje een hippe gadget? Maar hou je vast, want dit is echt heel cool:

Mijn nieuwe notitieboekje heeft uitwisbare bladzijden!

Stapels met volgepende schriften

Ik houd van schriften. En schriften zijn superhandig, maar ze hebben één nadeel: als ze vol zijn, heb je er niets meer aan. Nou vooruit, dat geldt natuurlijk niet voor de schriften waarin ik mijn verhalen schrijf (die zijn later keiveel geld waard joh, als ik ben doorgebroken als bestsellerauteur). Maar als ik kijk naar alle notities, aantekeningen, to do lijstjes en opzetjes voor blogs die ik produceer, creëer ik alleen al in mijn eentje een enorme berg aan papier. En dat geeft:

 1. Een rommeltje
  &
 2. Heel veel omgekapte bomen (met verlies van ecosystemen, leefomgevingen & biodiversiteit als gevolg)

Wat allemaal best een beetje jammer is. En dat vind ik niet oké.

Maar weet je? Met een notitieboekje met uitwisbare bladzijden ben je meteen van al die nadelen af!

bos en natuur | Het magische verhaalMOYU notitieboekjes = ♥

Mijn nieuwe notitieboekje is van MOYU. Dit bedrijf heeft echt een fantastische missie, namelijk het stoppen van de ontbossing EN het creëren van nieuwe natuur. Want hoe je het ook wendt of keert, voor al die schriften, kladblaadjes en sticky notes zijn toch heel wat bomen gesneuveld. En daarom kwam MOYU met een wel heel ingenieus idee: notitieboekjes met uitwisbare bladzijden.

De bladzijden in deze boekjes zijn niet gemaakt van papier (en dus bomen), maar van steen en voelen gewoon overtuigend ‘papierig’ aan (zet het idee van een white board dus maar uit je hoofd). Ja echt, ik wist ook niet dat het kon, maar je kunt dus steenpapier maken. Hier lees je precies hoe dat gaat en waarom dat zo goed is voor het milieu. Er worden namelijk niet alleen geen bomen voor gekapt, maar bij het maken van steenpapier komt ook nog eens veel minder CO2 vrij. Bovendien plant MOYU voor ieder verkocht notitieboekje een boom. Tel daarbij op dat het resultaat zo’n gaaf notitieboekje is waarin je kunt blijven schrijven en je snapt dat we hier een vierdubbele winsituatie hebben.

Dan is het niet zo gek dat ik fan ben hè? En als jij nu ook denkt ‘OMG, dat wil ik ook! Doe mij ook zo’n schrift met uitwisbare bladzijden!’, dan heb ik goed nieuws voor je:

Je kunt namelijk zo’n MOYU notitieboekje winnen!

Winactie: een MOYU notitieboekje met uitwisbare bladzijden

Ik ben superenthousiast over de notitieboekjes van MOYU en ik vind het dan ook echt heel erg leuk dat ik er eentje weg mag geven.

Je kunt een MOYU Notebook Premium A5 ter waarde van €34,95 winnen.

Deze uitvoering heb ik zelf ook en ik kan je vertellen dat alles erin zit wat je nodig hebt: pagina’s met lijntjes, blanco vellen en puntjes voor bullet journaling, maar ook een handige takenlijst en een weekplanner. Echt hartstikke handig!

MOYU notitieboekje | Het magische verhaalMeedoen is bovendien heel eenvoudig:

 1. Laat een bericht achter onder deze blogpost waarin je zegt dat je meedoet én waarom je graag wilt winnen.
 2. Like mijn Instagrampagina Hetmagischeverhaal en de Instagrampagina van Moyu Notebooks.
 3. Deel mijn Instagrampost over deze winactie in jouw Story en tag daarbij 2 vrienden.

De winactie loopt tot en met maandag 20 juli 2020 23.59 uur. Daarna zal ik een winnaar loten en deze bekendmaken. Ben jij de gelukkige winnaar van het MOYU Notebook Premium A5? Laat mij dan weten welke kaft je graag wilt ontvangen en dan komt-ie zo snel mogelijk jouw kant op.

Succes!


Het magische verhaal van de Verteller is een betoverende roman over lotsbestemming, een mythische god en de muziek van The Beatles.

Te koop als paperback en e-book. Altijd gratis verzending in Nederland!

18 reacties

 1. Linda Raaijmakers op 16 juli 2020 om 18:31

  Dit notebook ziet er niet alleen ontzettend gaaf uit maar het feit dat het lekker duurzaam is maakt het nog veel beter. Dus ik maak graag kans 😍

 2. Nele Liz op 16 juli 2020 om 19:39

  Ik doe graag mee! Wat een leuk gadget! Ik had er nog nooit van gehoord maar vind het wel super leuk. Geen pagina’s meer die in de vuilnisbak verdwijnen en je steunt er nog eens de natuur mee. Ben helemaal fan en ook heel benieuwd om dit eens te proberen 🙂

 3. Schelley op 16 juli 2020 om 20:23

  Ik wil graag meedoen. Ik ben al lang aan het twijfelen om eentje te kopen. Fijn ecologisch!

 4. IrisReadsBooks op 16 juli 2020 om 20:29

  Wat gaaf! Ik zoek al heel lang zoiets en deze is perfect. Ziet echt super goed uit! Ik maak graag kans.

 5. Erika (ya_fantasy_fan op insta) op 16 juli 2020 om 20:45

  Ik doe graag mee! Ik ga in september beginnen aan een hbo opleiding dus dit zou ideaal zijn! Daarnaast heb ik ook zitten kijken naar een whiteboard variant (in notitieboekvorm) Maar wist nou niet of dat echt handig was. Dit lijkt mij daarintegen wel super handig!

  • Liesje Rietveld op 16 juli 2020 om 21:21

   Graag zou ik meedoen met deze winactie voor mijn dochter. Zij gaat in september starten met de opleiding “psychologie” aan de universiteit in Nijmegen. Helaas zullen alle lessen de eerste 10 weken online zijn, daar baalt ze erg van. Ze wordt eind augustus 18 en dit zou een geweldig cadeau voor haar zijn om nog een beetje ‘ouderwets’ maar ook weer ‘nieuwerwets’ te schrijven.

 6. Maike (leesverslaafd) op 16 juli 2020 om 21:29

  Ik ben dol op schrijfboekjes! Om lijstjes te maken, wat te tekenen, ideeën op te schrijven… Noem maar op! Ik zou dit dus echt wel heel erg graag willen winnen! 🤞🏻😍

 7. Bregje (beautifulbregje) op 16 juli 2020 om 23:17

  Ik heb het boekje al gezien en het is super gaaf. Die wil ik natuurlijk ook graag een.

 8. Thebookwizard op 16 juli 2020 om 23:36

  Mijn zus is binnenkort in augustus jarig en ze is dol op schrijven dus het zou wel tof zijn als ik winactie cadeau zou kunnen doen aan mijn zus!! ( :

  • Natasja M. op 19 juli 2020 om 12:19

   Had nog nooit gehoord van steenpapier en via de link nu meer te weten gekomen. Niet alleen geen bomenkap maar er is ook geen water nodig om het te maken 💚 En ik vind het super om te lezen dat als het boekje na lange tijd wat minder leesbaar word je het, omdat het papier waarschijnlijk nog goed is, een tweede leven kan geven omdat zij het boekje graag terug nemen van je en de schriften weer doneren aan kinderen die schoolmaterialen nodig hebben. Ben al aardig op weg naar een duurzaam en zero waste leven en duim dat ik met dit mooie notitieboekje weer een stapje dichterbij mag komen ♻️🌍

 9. Inge op 18 juli 2020 om 09:02

  Dit klinkt als super handig. Als leerkracht maak ik altijd notities. Dit zou dus heel goed van pas komen.

 10. Peter Verreyken op 19 juli 2020 om 13:17

  Ik wil ook graag meedoen. Het lijkt me een goed idee om notities te gebruiken en dan te wissen als ze verwerkt zijn. Dat is netjes en spaart bomen!

 11. Galinka van Bokhorst op 19 juli 2020 om 14:19

  Ik doe graag mee om dit mooie boekje van steenpapier te winnen. Zo fijn dat ik dan nergens meer los slingerende notitieblaadjes heb, maar alles in 1 boekje kan schrijven. Ook handig dat je het tot 500x kan uitwissen, zodat je het boekje elke keer weer opnieuw kan gebruiken. Ook als de notitie al langer erin staat. Dan kan ik al mijn notities van mijn colleges Logopedie, mijn bezochte congressen voor mijn studie en mijn aantekeningen die ik maak tijdens het studeren thuis op een milieuvriendelijke manier beschrijven en ook nog inspannen zodat de notities niet verloren gaan. Ik vind het ook een groot pluspunt dat Moyu voor elk verkocht boekje een boom plant in Kenia. Dus ja ik blij met zo’n mooi notitieboekje van steenpapier en de natuur blij dat er geen boom gekapt hoeft te worden en er geen oud papier afval is van de notitie blaadjes.

 12. Lenthe op 20 juli 2020 om 13:24

  Ja deze wil ik graag winnen! Ik ben een enorme fan van notitieboekjes en deze staat al een tijdje op mijn verlanglijstje!

 13. Tamara op 20 juli 2020 om 21:29

  I <3 notitieboekjes!
  Maar dit is inderdaad heel herkenbaar.. “Maar als ik kijk naar alle notities, aantekeningen, to do lijstjes en opzetjes voor blogs die ik produceer, creëer ik alleen al in mijn eentje een enorme berg aan papier.” Ik heb nu meerdere notitieboekjes en mijn papierbak wordt regelmatig gevuld met notitieboekjes. Deze zou ik graag winnen!

  • Mariska (@mamavandrie.nl) op 20 juli 2020 om 21:44

   Wauw wat een mooi notitieboek! Ik probeer voor steeds meer dingen een ecologische of duurzame oplossing te vinden. Dit is een ideale oplossing voor al mijn losse notities die een enorme rommel geven op mijn bureau en daarnaast veel te veel extra papier gebruik opleveren. Mocht ik dit mooie boek winnen, zou dit dus mijn bureau een stuk netter maken en mijn hoeveelheid gebruikt papier heel veel verminderen!

 14. Talitha op 21 juli 2020 om 18:30

  Lijkt me echt super gaaf om te winnen! Ik schrijf graag in de trein wanneer ik onderweg ben naar werk en op de telefoon is toch niet zo leuk als in dit leuke notitieboekje!!!!

  Groetjes,
  Talitha
  @ikschrijfvanalles

 15. Laura Alblas op 21 juli 2020 om 22:15

  Iedereen heel erg bedankt voor jullie reacties en het meedoen aan deze winactie. Ik vind het heel erg leuk om te lezen dat jullie net zo enthousiast over de MOYU notitieboekjes zijn als ik!

  En dan nu tromgeroffel, zodat ik de winnaar bekend kan maken…:

  Maike (Leesverslaafd)

  Gefeliciteerd! Stuur mij snel je adresgegevens en welk boekje je graag wilt ontvangen en dan komt het zo snel mogelijk jouw kant op.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven