Spring naar content

Mijn NaNoWriMo ging zó slecht…

Mijn NaNoWriMo ging zó slecht | Het magische verhaalIk kan niet zeggen dat het een verrassing is. Het is zelfs geen tegenvaller, want natuurlijk wist ik al bij voorbaat dat dit gedoemd was om te mislukken. In een dwaze bui besloot ik om mee te doen met NaNoWriMo: in één maand 50.000 woorden op papier zetten. En ik heb vast een nieuw record gebroken! Mijn NaNoWriMo ging zó slecht, dat doet vast niemand mij na…

Schrijven? Nee, mijn boek promoten!

November was voor mij een hopeloze schrijfmaand. O, ik begon best aardig hoor. NaNoWriMo was een goede reden om eindelijk eens te beginnen aan dat ene verhaal en dat je statistieken kunt bijhouden, is ook interessant. Zo leerde ik dat ik meestal tussen 0.00 en 1.00 uur schrijf en dat ik dan zo’n 500 woorden op papier zet. Met de hand (maar dat wist ik al). En thuis (maar dat lijkt me logisch met zulke tijdstippen).

Het schrijven ging een weekje best aardig. Natuurlijk liep ik achter op schema – ik was nou eenmaal niet superfanatiek en ik kan ook geen drie uur per dag vrij maken om te schrijven. Maar hè, wat kan mij dat schelen? Ik schreef tenminste!

Totdat ik een boek moest uitgeven.

Ha ja, sorry hoor, maar ik had mijn handen echt vol aan de promotie van Het magische verhaal van de Verteller. Dus dat hele NaNoWriMo-gebeuren werd zonder pardon opzij geschoven. Dag statistieken, het was leuk, maar ik heb belangrijkere dingen te doen.

Het begin van iets moois

Mijn NaNoWriMo ging zó slecht, dat ik niet verder ben gekomen dan 5.121 woorden. En dat doet mij helemaal niets. Want weet je, ik ben tenminste met dat ene verhaal begonnen en daar ga ik nu weer lekker mee verder. Dus hup, even snel dit blog afronden en snel door naar mijn volgende meesterwerk…


Het magische verhaal van de Verteller is een betoverende roman over lotsbestemming, een mythische god en de muziek van The Beatles.

Te koop als paperback en e-book. Altijd gratis verzending in Nederland!

1 reactie

  1. Giovanna Jansen op 14 december 2019 om 10:50

    Dat kan je zo hebben ja, dat je mee wil doen en de timing slecht blijkt omdat er iets anders tussendoor komt. Je boek promoten is een stuk leuker en belangrijker!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven