Spring naar content

Kerstfilms op Netflix zijn nóg leuker met de Suikerzoete Kerstfilm Bingo

Kerstfilms op Netflix 1 | Het magische verhaalYes! We mogen weer! Het is december, buiten is het al om 16.30 uur donker, maar binnen is het warm en hebben we glühwein. En het allerbelangrijkst: we kunnen weer die suikerzoete kerstfilms op Netflix kijken!

Netflix kennende kun je waarschijnlijk het hele jaar door ‘topfilms’ als The Christmas Prince of The Princess Switch kijken, maar op een snikhete zomerdag in juli is dat toch een stuk minder sfeervol. Dus hebben Bregje en ik ons een jaar lang weten te beheersen en nu mogen we dan eindelijk onze beloning claimen: alle kerstfilms op Netflix binge watchen! Jeeeeej!

De verrassende variëteit van kerstfilms op Netflix

Vorig jaar waren wij superdruk met het verbouwen van ons nieuwe huis en hoe fijn is het dan om ’s avonds lekker te chillen met een zoetsappige film? Dus al snel ontdekten Bregje en ik de kerstfilms op Netflix. Wat een fantastische uitvinding! Je hoeft niet eens na te denken als je zo’n film kijkt, want zeg nou zelf, gaan ze niet allemaal als volgt:

Meisje ontmoet jongen. Jongen is stiekem een prins / doet zich voor als hork maar is eigenlijk een gekwetste ziel. Er is veel sneeuw. Laten we koekjes gaan bakken. Ze vinden elkaar leuk. O nee, een geheim. Misverstand. Drama. Liefdesverdriet. Wijs advies van de kerstman. O, ze zijn toch voor elkaar bestemd. Ze komen elkaar weer tegen. Kunnen niet zonder elkaar. Praten het uit. Zoenen onder de mistletoe. En ze leefden nog lang en gelukkig. Einde.

De Suikerzoete Kerstfilm Bingo

Oké, ik moet dus toegeven dat al die kerstfilms wel een kleeeiiiin beetje op elkaar lijken. En daar kunnen wij iets mee! De volgende keer dat je zo’n kerstfilm kijkt, is het tijd voor de Suikerzoete Kerstfilm Bingo!

Kerstfilms op Netflix 2 | Het magische verhaal

Doe je mee? Print ‘m uit en leg hem klaar naast de popcorn, chocolade en glühwein. Het zal mij niets verbazen als je al na anderhalve film de hele bingokaart af hebt kunnen strepen.

Veel kerstfilmbingokijkplezier!


Het magische verhaal van de Verteller is een betoverende roman over lotsbestemming, een mythische god en de muziek van The Beatles.

Te koop als paperback en e-book. Altijd gratis verzending in Nederland!

1 reactie

  1. Giovanna Jansen op 14 december 2019 om 10:45

    Wat ontzettend leuk dit! Ik heb nog niet veel kerstfilms gekeken dit jaar, maar hoop komende week er wel een aantal te zien, dit komt dan leuk van pas. 🎅

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven