Spring naar content

Mijn 15 favoriete nummers van Paul McCartney

Bekentenis: ik dacht dat dit een vreselijk lastig karwei zou worden. De beste man heeft meer dan duizend nummers geschreven, dus ik bedoel maar… Ga daar dan maar eens een paar favorieten uitkiezen. Geen wonder dat ik hier met enige huivering tegenop keek. Tot ik eraan begon, want toen bleek dat ik best wel makkelijk mijn 15 favoriete nummers van Paul McCartney kon kiezen!

(Alleen het bepalen van de volgorde bleek nogal een opgave! En het is trouwens wel duidelijk dat ik een aantal favoriete albums heb, zoals je hieronder kunt zien…)

Feest! (Want Paul is niet dood!)

Uiteraard is de reden voor deze lijst een feestje. Want vandaag is het de 76ste verjaardag van Paul McCartney! En zoals ik ter gelegenheid van de verjaardag van George Harrison ook een lijstje maakte met mijn favoriete nummers van hem, doe ik dat nu uiteraard ook met de nummers van Paul.

(Weet je nu dus ook al wat je op 7 juli en 9 oktober kunt verwachten.)

15. We All Stand Together

14. Jet

13. Mrs. Vanderbilt

12. Here, There and Everywhere

11. That Was Me

10. Riding Into Jaipur

09. Here Today

08. Got To Get You Into My Life

07. For No One

06. Mull Of Kintyre

05. Little Willow

04. Band On The Run

03. Dance Tonight

02. Nineteen Hundred And Eighty Five

01. Calico Skies


Het magische verhaal van de Verteller is een betoverende roman over lotsbestemming, een mythische god en de muziek van The Beatles.

Te koop als paperback en e-book. Altijd gratis verzending in Nederland!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven