Spring naar content

Leestips: binnenkort op deze site!

leestips boeken lezen | hmvvdvIk heb het weleens vaker geschreven: wanneer ik enthousiast ben over iets, wil ik dit het liefste van de daken schreeuwen. Zo gaat dat ook met de boeken die ik lees. Daar zitten vaak pareltjes tussen, iedereen zou die eigenlijk moeten lezen! Dus, dacht ik zo, waarom zou ik hier niet mijn leestips delen? Deze website lijkt mij daar de ideale plek voor.

Meteen van start

Het is namelijk echt niet zo, dat ik met deze site alleen maar Het magische verhaal van de Verteller probeer te verkopen. Het is juist zo leuk dat dit een plek is waar ik ook helemaal los kan gaan over het schrijven van verhalen en het lezen van boeken in het algemeen. Ik heb allemaal wilde plannen in mijn hoofd. Maar daarover later meer. Eerst die leestips!

(Mijn planning is dat de eerste deze week al online komt. Niet dat ik zoveel lees – haha, was het maar waar – maar ik heb in het afgelopen jaar ook een paar boeken gelezen die ik absoluut wil delen. Ik kan dus alvast even vooruit schrijven.)

Leuk, lekker lezen!

En o ja, dit wil ik ook nog even meegeven: de boeken waarover ik schrijf, vind ik echte aanraders. Verwacht dus geen negatieve recensies. Hier en daar een klein puntje van kritiek, dat kan natuurlijk, maar ik wil dat iedereen die boeken gaat lezen. Mijn leestips zijn dus altijd lyrisch ende positief. (Blijft het hier nog één grote, vrolijke boekenbubbel ook…)


Het magische verhaal van de Verteller is een betoverende roman over lotsbestemming, een mythische god en de muziek van The Beatles.

Te koop als paperback en e-book. Altijd gratis verzending in Nederland!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven