Spring naar content

Voorpret met Wat te doen in Berlijn

Wat te doen in Berlijn | Het magische verhaal van de VertellerHoud je vast, want ik kom hier nu even schaamteloos reclame maken! En niet eens voor Het magische verhaal van de Verteller, maar voor een superleuke website waar ik helemaal blij van word. Het is namelijk een website vol met handige info, goede tips, interessante weetjes en mooie foto’s. Een website over Berlijn – toch wel één van mijn lievelingssteden (maar dat had je vast al wel door). Dus, komt-ie hoor, mijn enthousiaste uitbarsting…

Mensen, ga allemaal naar:

Wat te doen in Berlijn

Let op, verslavend!

Natuurlijk heb je nu meteen doorgeklikt, dus deze waarschuwing komt wellicht te laat. Want zodra je op Wat te doen in Berlijn terecht bent gekomen, kun je haast niets anders doen dan al die informatie in je opnemen als een spons. Tenminste, ik zat zojuist weer een kwartier aan mijn beeldscherm gekluisterd en te dromen over wonen in Berlijn.

Nu zal het voor mij wel bij dromen over wonen blijven (voorlopig), maar de stad weer eens bezoeken staat in ieder geval hoog op mijn lijstje met goede voornemens voor volgend jaar. En met al die geniale tips van Wat te doen in Berlijn, weet ik in ieder geval nu al zeker dat er genoeg is voor nog honderd Berlijntripjes!


Het magische verhaal van de Verteller is een betoverende roman over lotsbestemming, een mythische god en de muziek van The Beatles.

Te koop als paperback en e-book. Altijd gratis verzending in Nederland!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven