Spring naar content

Boekpromotie in de boekwinkel – update!

boekpromotie in de boekwinkel | Het magische verhaal van de VertellerPsst… ik wil nog even terugkomen op mijn vorige bericht over mijn boekpromotie in de boekwinkel. Ik heb namelijk een snelle update, want vanochtend was ik daar weer om mijn bestelde boek op te halen. Uiteraard liep ik eerst nog even door naar achteren, waar de Young Adult en fantasyboeken staan. Zouden mijn flyers van Het magische verhaal van de Verteller er nog liggen…?

Tussen de boeken of bij het oud papier?

Ik wist niet precies waar ze waren neergelegd – alleen dat het in die hoek zou moeten zijn. Bovendien hoopte ik heel hard dat ze er ook echt zouden zijn. Want ze konden wel zeggen dat ze de flyers zouden wegleggen, maar of dat ook echt gebeurd was? Voor hetzelfde geld was dat enkel gezegd om mij af te kunnen poeieren, waarna het stapeltje zo hoppa, de papierbak in zou worden gemikt.

Ik vond het dus – alweer – best een beetje spannend!

Dus daar stond ik dan. Voor de kasten vol met mooie boeken. Waar zouden die flyers zijn?! Maar in de halve seconde dat ik dat dacht, viel mijn oog erop.

YES! ZE LAGEN ER ECHT! MIJN FLYERS VAN HET MAGISCHE VERHAAL VAN DE VERTELLER!

De aftrap van mijn boekpromotie in de boekwinkel lijkt geslaagd te zijn. En nu ben ik héél érg benieuwd of mensen ze zien liggen en daadwerkelijk het boek gaan kopen…


Het magische verhaal van de Verteller is een betoverende roman over lotsbestemming, een mythische god en de muziek van The Beatles.

Te koop als paperback en e-book. Altijd gratis verzending in Nederland!

Laat een reactie achter





Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven