Spring naar content

Zenuwslopende minuten in de boekwinkel

Vandaag heb ik iets héél erg engs gedaan. Het was superspannend, maar ik heb me toch niet tegen laten houden. Ik was namelijk in de boekwinkel…

Ho wacht, Laura, je begint te raaskallen. Hoe kan dat nu eng zijn? Een winkel vol met boeken – een mooiere plek bestaat er bijna niet!

Nee, maar laat me mijn verhaal afmaken! (Sorry mensen, ik praat wel vaker tegen mijzelf.)

Brandend in mijn rugzak…

Het is natuurlijk helemaal waar dat ik tussen de boeken in mijn element ben. Ik ben dol op boekwinkels. Uuuren zou ik er door kunnen brengen (maar dat mag ik niet van mijzelf, want dan wil ik al die boeken ook kopen en mee naar huis nemen). Vandaag was ik echter in het gelukkige bezit van een heel oude boekenbon, dus ik had eindelijk een goede reden om weer eens binnen te lopen. Bovendien wist ik ook al precies welk boek ik zou gaan kopen, namelijk De Orde van de Poortwachters van Oli Veyn.

Flyer van Het magische verhaal van de VertellerHet was echter die stapel flyers die ik in mijn tas gepropt had die mij zenuwachtig maakte. Die stapel flyers waarvan ik wilde vragen of ik deze in de winkel mocht leggen. Die van Het magische verhaal van de Verteller, uiteraard!

Reclame in de boekwinkel

Ik liep een rondje door de winkel (OMG, al die boeken die ik nog wil lezen!), zag dat het boek dat ik wilde er niet bijstond, ging naar de kassa, bestelde het boek, gaf mijn oeroude boekenbon, betaalde de rest, wiebelde nerveus heen en weer…

En toen vroeg ik of ik een stapeltje flyers van een boek mocht achterlaten!

Ik kan toch zó panisch doen over dat soort dingen. Het is gewoon eng om je boek in de schijnwerpers te zetten. Gelukkig was het antwoord positief – er werd zelfs een plekje gezocht waar de doelgroep ze het snelst zou vinden (bij de fantasy / young adult boeken, woehoe)! Wat een opluchting was dat zeg…

Maar hej, mijn dag is goed! Ik heb én een boek gekocht én Het magische verhaal van de Verteller onder de aandacht gebracht van boekwinkel en lezers. Wat wil een mens nog meer?!


Het magische verhaal van de Verteller is een betoverende roman over lotsbestemming, een mythische god en de muziek van The Beatles.

Te koop als paperback en e-book. Altijd gratis verzending in Nederland!

2 reacties

 1. Cindy de Rijk op 19 december 2017 om 21:06

  En nu maar hopen dat het zenuwslopende gedoe niet voor niks is geweest, succes met de verkoop.

  • Laura Alblas op 19 december 2017 om 21:15

   Ha, dankjewel!
   Het boek dat ik besteld heb, is inmiddels binnen en ik ga het morgen ophalen. Ben heeel benieuwd of de flyers er nog liggen…

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven