Spring naar content

De hysterische Beatlesfan (it’s not me!)

de hysterische beatlesfan | Hetm magische verhaal van de VertellerJe kunt wel merken dat ik qua werk even in een wat rustigere periode zit*. Ik had namelijk niet alleen tijd om deze nieuwspagina op te zetten en te vullen, maar ik kon ook weer eens een idee voor een nieuwe column uitwerken. De laatste column die ik voor de Nederlandse Beatlesfanclub schreef, was immers alweer anderhalve maand oud.

Het onderwerp spookte echter al veel langer door mijn hoofd. Ik zit namelijk weleens (*kuch* vaak *kuch*) op social media te neuzen en uiteraard volg ik daar de accounts van mijn idolen: The Beatles. (En die van John, Paul, George en Ringo zelf.) En wat je daar zoal leest…

Nou, daar vind ik dus iets van. En ik schreef er een column over. Over de hysterische Beatlesfan.

*Dus mocht je nog een interessante opdracht voor deze tekstschrijver weten, geef het dan vooral even door. Mijn dank is groot!


Het magische verhaal van de Verteller is een betoverende roman over lotsbestemming, een mythische god en de muziek van The Beatles.

Te koop als paperback en e-book. Altijd gratis verzending in Nederland!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven