Spring naar content

Flyer van Het magische verhaal van de Verteller

Flyer van Het magische verhaal van de VertellerMensen, ik ben zo trots! Ik heb namelijk een nieuwe flyer van Het magische verhaal van de Verteller! Zie ‘m eens shinen hier. En nu heb ik een goede reden om extra veel leuke evenementen te bezoeken. Beatlesdagen, boekenbeurzen, (fantasy) festivals… Ik moet er gewoon naartoe, want mijn boek moet gepromoot worden. Laat die flyers maar dwarrelen!

De hel die boekpromotie heet

Dat valt trouwens niet mee, dat promoten van een boek. Dit staat met stip op één van hetgeen wat ik het meest lastige vind aan schrijver zijn. Vergeet het schrijfproces zelf en ook het vinden van een uitgever was lang niet zo ingewikkeld als het in de spotlights zetten van je boek. Ik had van tevoren niet kunnen bedenken dat dit zo moeilijk zou zijn!

Lees dit boek!

Nu moet ik toegeven dat ik zelf ook niet de meest actieve PR-persoon ben die er op deze aardbol rondloop. Een simpele vraag als ‘waar gaat je boek over?’ kan mij al een rood hoofd en een stotteraanval bezorgen. Bovendien vind ik het moeilijk om maar overal te verkondigen dat ik een boek schreef en dat dit echt HET BESTE BOEK EVER is en gelezen moet worden.

Dat durf ik alleen maar te denken…

1.500 flyers – binnenkort bij jou in de buurt

Met deze mooie flyer van Het magische verhaal van de Verteller ben ik weer een stapje verder op het boekpromotiepad. Ik strooi ze om mij heen (nou ja, niet echt dan hè, ik denk ook aan het milieu), ik leg ze bij (boeken)winkels, ik neem ze mee naar balfolk-evenementen, ik verstop ze in bibliotheekboeken en ik hang ze op ieder prikbord dat ik tegenkom. En wanneer mensen mij vragen waar het boek over gaat, duw ik ze snel zo’n flyer in de handen. Scheelt mij weer een aanval van verlegenheid!


Het magische verhaal van de Verteller is een betoverende roman over lotsbestemming, een mythische god en de muziek van The Beatles.

Te koop als paperback en e-book. Altijd gratis verzending in Nederland!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven