Spring naar content

Eindelijk: een nieuwe homepage

nieuwe homepage | HMVVDVMisschien heb je het al gezien, misschien kwam je rechtstreeks in dit bericht binnenvallen. In beide gevallen kun je gewoon (nog) een keer gaan kijken. Je bent er maar een muisklik van verwijderd en ik ben er dolblij mee. Want:

Deze website heeft een nieuwe homepage!

Een duidelijke boodschap (met een duidelijke hint)

Ja haha, dat klinkt eigenlijk helemaal niet zo spannend. Toch is het wel degelijk een big deal voor mij, want tot vandaag stond nog de oude cover van Het magische verhaal van de Verteller op de homepage te prijken. Bovendien was het totaal onduidelijk dat het boek even niet te koop is, maar dat er wel heel hard gewerkt wordt aan een heruitgave. Mét een nieuwe cover!

Wat, een nieuwe cover?!

Jups, een nieuwe cover. Maar voor dat je halsoverkop naar de nieuwe homepage wilt klikken: helaas, die staat er nog niet op. Die houd ik nog eventjes geheim. Hoewel de oplettende kijker al wel een duidelijke hint kan vinden naar hoe de heruitgave van Het magische verhaal van de Verteller er uiteindelijk uit komt te zien…


Het magische verhaal van de Verteller is een betoverende roman over lotsbestemming, een mythische god en de muziek van The Beatles.

Te koop als paperback en e-book. Altijd gratis verzending in Nederland!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven