Spring naar content

Geef een boek als sinterklaascadeau! (Maar niet HMVVDV)

Boek als sinterklaascadeau | HMVVDVWat er steevast op mijn verlanglijstje staat? Een boek, natuurlijk! Bovendien is de sinterklaastijd een goede gelegenheid om mijn boek te promoten, tenminste… als het nog verkrijgbaar zou zijn! Want mijn boek als sinterklaascadeau, dat zit er dit jaar jammer genoeg niet in:

Helaas, Het magische verhaal van de Verteller
is niet meer te koop

Dus Sint brengt je niet dit boek
over liefde, muziek en hoop

Maar hoewel dit boek
nu even is dichtgeslagen

Verschijnt het volgend jaar weer
en kun je het aan Sint vragen!

Sint mag op zoek naar een ander boek

Ik moet zeggen dat het echt wel een beetje gek voelt dat Het magische verhaal van de Verteller nu – tijdelijk! – niet te koop is. Het staat ook zo sneu op websites* zoals bol.com: NIET LEVERBAAR… Dat stemt mij toch wel een beetje verdrietig, terwijl ik natuurlijk heus wel weet dat er over een paar maanden weer een frisse, nieuwe uitgave in de winkels ligt.

Naja, heb ik nog een extra motivatie om met die heruitgave aan de slag te gaan.

Tot die tijd ga ik wel op zoek naar een ander fantastisch boek als sinterklaascadeau… (Ik weet er zo al honderd, eerlijk gezegd. En jij?)

* Ook op de homepage van deze website moet ik nog even aanpassen dat mijn boek even uit de schappen is. Binnenkort maar eens regelen en een sticker plakken dat Het magische verhaal van de Verteller volgend voorjaar weer verschijnt!


Het magische verhaal van de Verteller is een betoverende roman over lotsbestemming, een mythische god en de muziek van The Beatles.

Te koop als paperback en e-book. Altijd gratis verzending in Nederland!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven