Spring naar content

Nog even en… mijn boek is niet meer te koop!

Boek is niet meer te koop | HMVVDVJe hebt nog exact 15 dagen om de eerste uitgave van Het magische ver haal van de Verteller op de kop te tikken. Want jawel, het is zo ver. Over 15 dagen verdwijnt Het magische verhaal van de Verteller uit de (online) winkels. Nog even en mijn boek is niet meer te koop.

Precies wat ik wilde. Toch?

Nou, inderdaad. Ik ga mijn boek zelf uitgeven, dus dan moet de eerste versie plaatsmaken voor de nieuwe. Maar nu komt het ineens wel heel erg dichtbij…

Al die dingen die ik nog moet doen…

Ik riep al een tijdje dat ik Het magische verhaal van de Verteller zelf uit wil geven. De eerste stap die ik daarvoor moest nemen, was het contract met de uitgever opzeggen. Daar heb ik misschien wel een jaar tegenaan zitten hikken. Want ja, plannen maken kan ik als de beste, maar ze daadwerkelijk uitvoeren loopt nog weleens spaak. En je uitgeefcontract opzeggen, is ook nog best wel spannend!

Zodra het contract opgezegd zou zijn, zou ik écht aan de slag moeten. En begrijp me niet verkeerd, want ik kan niet wachten tot ik officieel selfpubber ben, een fantastische heruitgave van mijn boek in handen heb en iedereen kan platspammen met op de hoogte kan brengen van het feit dat Het magische verhaal van de Verteller weer terug is. (En hoe!)

Maar voor het zo ver is, moet ik nog heel wat werk verzetten.

          Ik wil het verhaal zelf nogmaals (laten) corrigeren / redigeren, maar eerst moet het nog verder gefinetuned worden.

                    Er moet een nieuwe cover komen. (IK HEB AL ZO’N WAANZINNIG IDEE DAARVOOR!).

          Ik moet uitzoeken hoe dat nou zit met het aanvragen van een ISBN en of ik mij wil aansluiten bij een selfpubbers-collectief-dinges.

                              De prijs van het boek moet bepaald worden. En oja, niet vergeten om rekening te houden met de boekhandelskorting.

                    En dan moet alles nog gedrukt worden! En er moet een e-book komen!

(Het zal mij bovendien niet verbazen als ik nu nog een paar essentiële stappen vergeet…)

Nog een paar maanden geduld

Dus ja, roepen dat je je boek opnieuw zelf wil uitgeven, is makkelijk. Het daadwerkelijk doen heeft nog heel wat voeten in de aarde. Ik ben mij dus druk aan het inlezen in de onderwerp. Ondertussen nadert de dag waarop Het magische verhaal van de Verteller (tijdelijk!) niet meer te koop zal zijn – wat ook best een raar idee is.

Nog even en mijn boek is niet meer te koop!

Een goede motivatie dus om al mijn plannen en ideeën eens om te zetten in daden. Maar geef me wel even de tijd, want uitgerekend nu gaan we twee maanden ons nieuwe huis verbouwen en verhuizen. Dus schrijf het maar alvast in je agenda:

DE HERUITGAVE VAN HET MAGISCHE VERHAAL VAN DE VERTELLER:
VOORJAAR 2019


Het magische verhaal van de Verteller is een betoverende roman over lotsbestemming, een mythische god en de muziek van The Beatles.

Te koop als paperback en e-book. Altijd gratis verzending in Nederland!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven