Spring naar content

Ik wil een e-book!

Ik wil een e-book | HMVVDVHet klinkt als een simpele wens: ik wou, ik wou, ik wou… dat ik een e-book had!

Ga naar de online boekhandel, zoek je e-book en koop ‘m, zou je zeggen. Probleem opgelost, wens vervuld. Klaar. Maar zo eenvoudig is het niet. Ik wil namelijk een e-book van mijn eigen boek. Ik wil een e-book van Het magische verhaal van de Verteller.

Werk aan de winkel

Het is één van mijn ‘goede voornemens’ om dit jaar nog een e-book van Het magische verhaal van de Verteller in de digitale schappen te hebben liggen. Er is inmiddels al een half jaar voorbij zonder dat ik ook maar iets gedaan heb om dit doel te verwezenlijken, dus het wordt nu wel eens tijd dat ik in actie kom.

Sowieso: als ik het wat handiger had aangepakt, had ik ervoor gezorgd dat het e-book voor deze zomervakantie verkrijgbaar was geweest. Kon iedereen ‘m mooi lezen in de hangmat / op de loungebank / in het gras / op een luchtbed. Maar ja, ik ben nu eenmaal schrijver en geen commercieel talent.

Wat niet betekent dat ik mijzelf niet eindelijk eens een schop onder mij kont kan geven. Hup, werk aan de winkel! Zorg dat dat e-book er komt!

Help! Hoe geef ik een e-book uit?

Dat ga ik dus doen. Maar… hoe doe je dat eigenlijk, een e-book uitgeven? Waar moet ik aan denken? Hoe zorg ik ervoor dat de digitale versie van Het magische verhaal van de Verteller bij webwinkels te koop gaat zijn? En wat is eigenlijk een goede prijs voor een e-book van 416 pagina’s?

Ik kan dus wel wat tips gebruiken. Help deze schrijver uit de brand en deel je eigen ervaringen. Of vertel mij wat jij denkt wat wijsheid is.

Dat e-book van Het magische verhaal van de Verteller gaat er komen, hoor!
En ja, nog dit jaar!


Het magische verhaal van de Verteller is een betoverende roman over lotsbestemming, een mythische god en de muziek van The Beatles.

Te koop als paperback en e-book. Altijd gratis verzending in Nederland!

1 reactie

  1. Lenthe op 1 juli 2018 om 22:22

    Ik zal je een berichtje sturen met mijn tips!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven